Mijn missie

Kwaliteit van leven is een groot goed en ik wil hier graag aan bijdragen. Met mijn onderneming Creatief-actief streef ik ernaar dat senioren zich actief ontwikkelen op het creatieve vlak en daardoor (meer) zingeving gaan ervaren. Dit bevordert het gevoel van welzijn.

Kenmerken levensfase en mijn bijdrage

In uw huidige levensfase zijn u wellicht dierbare mensen ontvallen of zijn er activiteiten weggevallen door het simpele feit dat u ouder en minder mobiel wordt. Hierdoor kunt u het gevoel krijgen dat u beperkt bent in uw doen en laten. Ik wil laten zien dat u nog wel creatief actief kunt zijn! Zodat u ook in deze meer kwetsbare levensfase in uw kracht staat.

Voor mensen die net gepensioneerd zijn, geldt vaak dat het leven opnieuw ingericht moet worden. Het werk is gestopt, er wordt geschoven met bezigheden. Vragen als ‘Wat zijn nu mijn prioriteiten? Welke activiteiten enthousiasmeren mij? Waar kan ik me nu nuttig mee maken?’ kunnen in uw hoofd opspelen. Het “creatief actief” zijn kan zowel dienen als een zinvolle activiteit op zich, als ook helpen bij het ontdekken van uw nieuwe doelen en mogelijkheden. Zodat u uw nieuwe levensfase met goede moed ingaat.

Wilt u direct contact opnemen om ook "creatief actief" te worden? Mijn contactgegevens zijn:

 contact@creatief-actief.nl
 06-14773802