Mijn tarieven

Een kennismakingsgesprek van een halfuur is altijd gratis.

Huidige tarieven

Elke sessie duurt circa een uur en een kwartier. De kunstzinnige materialen, reiskosten en administratietijd zijn bij bovenstaande prijzen inbegrepen.

Na elke sessie krijgt u een factuur die u contant of via internetbankieren kunt betalen (binnen 14 dagen).

Voordat u met mij een traject aangaat, wil ik u graag wijzen op de Algemene voorwaarden en op het Privacybeleid.

Extra informatie creatieve therapeutische sessies

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVKToag (Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op antroposofische grondslag). Dit betekent dat de creatieve therapeutische sessies deels of geheel vergoed kunnen worden, afhankelijk van uw zorgverzekeraar en aanvullende pakket.

Op de Zorgwijzer vindt u een lijst van verzekeraars die de therapeutische sessies vergoeden. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg voor meer informatie uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Door mijn lidmaatschap van de NVKToag ben ik gehouden aan bepaalde eisen, zoals deelname aan intervisiebijeenkomsten en nascholingen, waarmee ik mijn kennis op peil houd. Mijn registratienummer is 17NVKT 14287 1720.

Voor algemene vragen over vergoedingsmogelijkheden en betaling vanuit uw persoonsgebonden budget (PGB) kunt u bij mij terecht.

Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig voor de creatieve therapeutische sessies (kunstzinnige therapie), tenzij uw zorgverzekeraar daar om vraagt (in sommige gevallen).