Mijn aanbod

Herkent u zich in (een van) de volgende punten?

Dan biedt Creatief-actief uitkomst! Ik geef creatieve sessies bij u thuis (in Voorschoten en Leiden).

Ik heb voor u een creatief aanbod samengesteld, bestaande uit twee opties. De twee opties onderscheiden zich van elkaar doordat de ene optie zich puur richt op creatief werken voor uw plezier en de andere optie een therapeutisch karakter heeft.

Optie 1 - Creatieve sessies

De creatieve sessies richten zich voornamelijk op het ontdekken en ontwikkelen van uw creativiteit. U kunt onder mijn begeleiding uitvinden waar uw creatieve voorkeuren en talenten liggen. Er zijn legio kunstzinnige technieken die we de revue kunnen laten passeren. Het maakt niet uit of het voor u een kennismaking is met creatief werken of dat u al ervaren bent.

Optie 2 - Creatieve therapeutische sessies

De creatieve therapeutische sessies, ook wel beeldende therapie genoemd, zijn geschikt als u een hulpvraag, klacht en/of ontwikkelingsdoel hebt. Dit kan op allerlei gebieden zijn. Bijvoorbeeld last hebben van somberheid of slapeloosheid, willen toewerken naar meer ontspanning of het willen stimuleren van uw fijne motoriek. Met inzet van creatieve middelen gaan we dan aan de slag met uw klacht, vraag en/of doel.

Extra informatie

Voor beide opties geldt dat ik de sessies op maat maak, passend bij uw wensen en behoeften. Beide opties kunnen u plezier, zingeving en een vitaal gevoel opleveren en u profiteert van mijn gezelschap zonder dat u ervoor de deur uit hoeft.

Variaties op de twee opties zijn mogelijk. We kunnen samen een wandeling maken; we benutten dan de natuur om inspiratie op te doen voor het kunstzinnig werk. Ook kunt u een duo-sessie aanvragen samen met uw partner. Mocht u andere ideeën hebben, dan sta ik hiervoor open.

Als u meer inhoudelijke informatie wilt over de opties, kunt u hieronder klikken op het gewenste informatieblok.